• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Begüm Kütük: Çocuğum olsun diye uğraşıyorum, dualarınıza çok ihtiyacım var!

Artur

Forum Üyesii

2010 yılından bu yana mutlu bir evlilik sürdüren Begüm Kütük ve Erdil Yaşaroğlu çifti, geçtiğimiz sene Etiler'de görüntülenmişti. 2018 yılında 3.5 aylık hamileyken bebeğini kaybeden ünlü oyuncu, muhabirlerin “Artık mutlu haberi ne zaman öğreneceğiz? Çocuk düşünüyor musunuz?” sorusuna yanıt vermişti.

Kütük, “O dönemler benim hassas olduğum dönemlerdi, gözyaşıma hakim olamamıştım ama artık bu konularda kendimi daha iyi hissediyorum. Çocuğumun olmasını çok istiyorum, inşallah olursa söz ilk size söyleyeceğim ve burada mutluluktan tepineceğim” demişti.

"BİRLİKTE HALAY ÇEKECEĞİZ"

Geçtiğimiz ay ise Kuruçeşme'de yürüyüş yaparken görüntülenen Kütük, muhabirlerin "Çocuk sahibi olma düşünceniz var mı?" sorusuna; "Çok istiyorum, uğraşıyoruz. Olduğunda söz ilk size söyleyeceğim ve birlikte halay çekeceğiz" diyerek cevap vermişti.

Begüm Kütük ile Erdil Yaşaroğlu, geçtiğimiz akşam Karaköy'de yer alan bir otelde düzenlenen bir davete katıldı.

"ÇABA HARCIYORUM BU KONUDA"

Gazetecilerle bir araya gelerek eşi ile objektiflere poz veren güzel oyuncu, çocuk istediği açıklamasının sorulması üzerine şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni

Begüm Kütük plajda yeğeniyle oynadı
Begüm Kütük-Erdil Yaşaroğlu çifti tatil sezonunu açtı!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.