• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

"Başkan adayı olacaksa, bir kaç aday çekilecek"

Aaryan

Forum Üyesii
Haldun Domaç'ın açıklamaları şu şekilde: Bir kere şunu söyleyeyim; eğer Ahmet Nur Çebi aday olacaksa veya olmayacaksa diye iki seçenecek var. Başkan adayı olacaksa, bir kaç aday çekilecek. Yani aday adayları, aday olmayacak. Bunlardan biri Emre Kocadağ, diğer isim ise Tevfik Yamantürk. Hasan Arat bu seçimde olacak. Ahmet Nur Çebi'nin bu süreçte aday olmaması gerektiğini düşünüyorum. Şu süreçte Beşiktaş taraftarının Çebi'yi desteklemesi mümkün değil. Ahmet Nur Çebi şunu söyleyebilir; 'beni taraftar değil, genel kurul seçecek.' Bu da bir seçenek. Ancak taraftar da Çebi'yi protesto ederse, bu da Beşiktaş için iyi olmayacak. Burak Yılmaz için şunu söyleyebilirim, kendi sürecini kendi belirleyecek. Şampiyonluk konusuna gelirsek, ben bir takım takip edildiği zaman bu puan farklarının kapatılabileceğini her zaman düşünürüm. Ancak kadro olarak daha iyi iki takımla mücadele ediyorsanız, bu biraz çok kolay değil. Ben Beşiktaş'ın bu sene şampiyonluktan daha çok, en azından takımlardan biri tökezlerde ben acaba ikinci olabilir miyim, yoksa üçüncü olabilir miyim düşüncesinde olmasını beklerim. Beşiktaş için çöpe giden bir sezon...

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.