• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Bakan Özer’den yeni platform müjdesi

BenDeniZ

Bayan Üye
Forum Üyesii

EĞİTİM SERVİSİ -Seminerdeki konuşmasında yakın zamanda yeni bir dijital platformu hayata geçeceklerini bildiren Bakan Özer, “Öğrenci ve öğretmenin eğitim süreçlerinde özellikle öğrencilerin bireysel kazanımlarını değerlendirmeyle ilgili yeni bir mekanizmaya geçeceğiz. Şu anda kazanımlarla ilişkisi ne olursa olsun tüm öğrencilere aynı yardımcı kaynaklar gidiyor. Ama yeni geliştirdiğimiz sistemde öğrenci, derslerden hangi seviyede olduğunu kendisi ölçecek. Öğretmen de öğrencisinin o gelişimini elektronik ortamda sürekli izleyebilecek” dedi.

‘Süreci yakaladık’

Son 20 yılda okullaşma oranında gelinen noktada OECD ülkelerinin 50 yıl önce ulaştırdıkları rakamlara ulaşıldığını, 50 yıllıkgecikmeyle sürecin yakalandığını kaydeden Özer,MEB’in bütçesininsürekli arttığını belirterekek bütçeyle300 milyar TL’nin üzerine çıktığını açıkladı. 19 Kasım’da yapılacak Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı’nadeğinen Özer,2023’teçok sayıda uzmanve başöğretmenle eğitim sisteminin daha güçlüyoluna devam edeceğini söyledi.

SiyahLi

Süper Moderatör
Bayan Üye
Paylaşım için teşekkürler.

Eden

Forum Üyesii
Güzel paylaşım, çok teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.