• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Bahaettin Baydar son yolculuğuna uğurlandı

Aaryan

Forum Üyesii
Beşiktaş'tan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Kulübümüze uzun yıllar boyunca; futbolcu, antrenör ve idari menajer olarak hizmet etmiş Divan Kurulu Üyemiz merhum Mehmet Bahaettin Baydar için Karacaahmet Şakirin Camii’nde bir cenaze töreni düzenlendi. Törene; Sayman Üye, Mali İşler, Finans ve IT’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Murat Kılıç, Basketbol Şube ve Akatlar Spor Kompleksi Tesisinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Tahir Güneş, Mal ve Hizmet Satın Alma ve Dijital Projelerin Geliştirilmesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz İbrahim Kemal Barış Dillioğlu, Amatör Şubeler ve Süleyman Seba Tesisinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Seyit Ateş, Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyemiz Elçin Kılıç, Seçme ve Sicil Kurulu Başkanımız Şahabettin Önkol, yönetim kurulu eski üyelerimiz ve eski futbolcularımız ile merhumun ailesi, yakınları ve sevenleri katıldılar. Baydar’ın cenazesi, Karacaahmet Şakirin Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Merhuma bir kez daha Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Camiamıza başsağlığı dileriz. Beşiktaş JK"

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.