• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Babacan: Demokrasi mi, otokrasi mi diyeceğiz!

Emre ESMER

Moderatör
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 14 Mayıs seçimlerinin aslında bir referandum niteliğinde olduğunu belirtti

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin il başkanları toplantısında açıklamalarda bulundu.

14 Mayıs seçimlerinin aslında bir referandum niteliğinde olduğunu belirten Babacan, "Demokrasi mi otokrasi mi diyeceğiz? Bereketli, huzurlu sofralar mı, kilosu 30 liraya çıkan soğan mı? Herkesi kucaklayan bakış mı, kendinden olmayan herkese terörist diyen nobran dil mi? Gidenlerin koşa koşa geri döndüğü bir ülke mi olacağız, yoksa vatandaşlarının terk ettiği bir ülke mi? Buna karar vereceğiz" diye konuştu.

14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimlerde sandık güvenliğinin tam sağlamak için hazırlıklar yaptıklarını anlatan Babacan, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanı yapacaklarını söyledi. Babacan, önümüzdeki seçimlerin aslında bir referandum niteliği taşıdığını vurgulayarak, hiçbir kesimin kazanımlarını kaybetmeyeceğini, aksine hak ve özgürlüklerin herkes için artacağını kaydetti.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.