• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Aydoğan Cevahir: Onlarda süslüler, bizde iş bitirenler!

Aaryan

Forum Üyesii
Adaylık için imza toplama çalışmalarına devam ettiğini aktaran Cevahir, demokratik bir seçim olması dileğinde bulunurken Hasan Arat ve Serdal Adalı'ya çıkıştı: “Kimse sahte pehlivanlık yapmasın. Aday olacakların 10 milyon dolarlık teminat mektubunu masaya koyması lazım. Ben getiriyorum, ya onlar? Sayın Arat 21 yıldır neredeydi? Beşiktaş için ne yaptı? Onların listesinde süslüler var; bizimkinde iş bitirenler olacak.” İŞTE CEVAHİR’İN PROJELERİ Aydoğan Cevahir, projelerini de anlattı: “Büyükçekmece'de 150 dönümlük hazine arazisi için söz aldım. Kulübe tahsis edilecek. Sosyal tesisten otele, restoranlardan havuzlara dev bir tesis olacak. Kongre üyeleri cüzi bir ücretle yararlanacak. Beşiktaş Üniversitesi'ni kurmalıyız. Barcelona modelini hayata geçirerek üye sayısını 100 binlere çıkarmalıyız. Özellikle Avrupa'daki iş insanları destek olmak istiyor ancak üye olamıyor ya da güvenli birini bulamıyor. ‘Kazanan Beşiktaş' projesiyle yurt dışındaki Türk iş insanlarını kulübe kazandıracağız.” ‘BABAM OLSA AFFETMEM’ “Son başkanlar birbirlerini denetler gibi yaptı ama dosyaları kasaya koydu. İnsanlar konuşuyor, ‘kendi aralarında anlaşma yaptılar' deniyor. Başkan seçilirsem Sayın Çebi dönemini de en detaylı şekilde inceleteceğim. Eğer bir usulsüzlük bulursam hemen savcılığa veririm! Ben anadan doğma Beşiktaşlıyım. Babamın zararı olsa affetmem.”

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.