• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

'Aşık oldum' demişti! Şeyma Subaşı'nın ilişki yaşadığı iddia edilen kişi bakın kim çıktı

Artur

Forum Üyesii

Şeyma Subaşı, 2017 yılında Acun Ilıcalı ile nikah masasına oturmuştu. 2018 yılında boşanan çift, 8 yıllık birliktelerine son vermişti.

Subaşı, 3 Mayıs 2023 tarihinde ise Mohammed Alsaloussi ile evlenmişti. Düğünlerini yapmadan önce nikah kıyan ikili, Fas şehrinde birbirlerine 'evet' demişti.

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık sık gündem olan Subaşı, son olarak "tahmin edin ne oldu?" şeklindeki sorusuyla ipuçları vererek yeniden aşık olduğunu açıkladı.

"HİSSEDİYORUM"

Subaşı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni

Şeyma Subaşı'dan yeni ilişki açıklaması! 'Yine aşık oldum'

YORUM GÜNDEM OLDU

Şeyma Subaşı'nın sosyal medyadan yakın arkadaşı ve Brezilyalı model olan Martha Graef’in eski eşi Rony Seikaly'nin fotoğrafına yaptığı yorum gündem oldu. Hal böyle olunca çiftin aşk yaşadığı iddia edildi. İkiliden ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

TAKİPTEN ÇIKTI

Martha Graeff ve Rony Seikaly 2015 yılında evlenmiş ve bir kızları olmuştu. Fakat evliliklerini yürütemeyip, 8 ay önce dostça ayrıldı. Martha Graeff bu ilişkiyi duyunca ise Şeyma Subaşı'nı takipten çıkardı.

Şeyma Subaşı İskoçya'dan paylaştı! 'Nasıl geçiniyorsun oralarda?'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.