Aaryan
Forum Üyesii
İşte ikilinin açıklamaları: Ali Ece: "Yönetim istifa diyorlar, sezon ortasında ne istifası? Fikret Orman'a oradan kızmadı mı Ahmet Nur Çebi, madem istifa edecektin niye başladın sezona diye. Devam edecek kongreye kadar. Bir kere kendilerini eleştiren herkesi aynı kümeye koyup "bunlar bize karşı, troll" demeyi bırakacaklar. Amcamın ne trollüğü olabilir ya? İstanbul'da oynanacak ilk maçta Pendik maçında 1-1'den sonra olduğu gibi, bu defa sağduyulu taraftarlar da o yönetim istifa korosuna katılacaklar. Orada artık Latince bir söz vardır, "halkın sözü Allah'ın sözüdür" diye. Birbiriyle siyaseten farklı düşünen, birbiriyle ekonomik olarak farklı düşünen, birbiriyle Beşiktaş dışında hiçbir ortak noktası olmayan herkes aynı noktada toplanıyor, herkes hemfikir. Rakiplerine göre transferde çok başarısız kaldın. Halbuki en doğru takviyeleri yapması gereken sendin, çünkü üçüncü bitirdin." Serdar Ali Çelikler: "Genel olarak o ilişki bitmiş, o sürahi kırılmış. Belki de artık değişim zamanı gelmiştir. Ben Ceyhun Kazancı - Şenol Güneş çatışmasından kaybeden tarafın Şenol Güneş olduğunu düşünüyorum. Çünkü Şenol Hoca geçmişte asla böyle bir şey yapmazdı, bu sezon transferlerde tamamen istekte bulundu. Lyanco'yu istedi. Sen Lyanco'yu niye almadın Bailly'i aldıysan? Sakatlıksa sakatlık. Lyanco Bailly'den daha mı kötüydü? Çünkü isim vererek Lyanco'yu ben olmasam da alın dedi, Onana'yı ben olmasam da alın dedi. O zaman Şenol hocama da yazar." Ali Ece: "Tabi ki yazar. Ceyhun Kazancı'yla çalışmak istemeyebilirsin, o zaman önceden ona göre bir ekip ayarlayacaksın. İlk geldiğin zaman "bana Mart'ta, Nisan'da altışar tane oyuncu söyleyeceksiniz, altı mevkiye altı oyuncu söyleyeceksiniz" diyeceksin. Onların arasından fırsatlara göre yönetim de üstüne düşeni yapacak. Başka oyuncu almaya gidiyorsun, o olmayınca Onana'yı alıp geliyorsun. Niye? "Twitter'da bizi eleştiriyorlar, yönetim transfer yap" Abi sana hiçbir şey yap demiyor ki adam. Niye Tadic'i kaçırıyorsun, onu soruyor. Bak Halil konusunda hiçbir Beşiktaşlı nasıl kaçırırsınız Halil'i demiyor. Niye almak istiyorsunuz ki diye eleştiriyor. Halil Dervişoğlu kötü oyuncu mu, hayır iyi oyuncu, ama senin ihtiyacın var mı öyle bir oyuncuya, yok. Sen ihtiyacını al önce ya. Sen sağlam, lider stoperini al Saiss gidiyorsa. Alacaksan başka bir 6 numara, sağlam oynayabilecek Batista Mendy ve türevlerini alacaksın. Talisca için şartları zorlayacağız diyorsunuz, yönetici istifa ediyor. Siz hiç eşgüdümlü çalışmamışsınız ki. Böyle yönetim olmaz." Duhuliye.com