• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Arda Türkmen'in eşi Melodi Elbirliler arabasında saldırıya uğradı!

Artur

Forum Üyesii

Şef Arda Türkmen ile Melodi Elbirliler, 2021 yılının eylül ayında nikah masasına oturmuştu. Çift, Beşiktaş'taki bir otelde düzenlenen tören ile birbirlerine 'Evet' demişti. İkili, geçtiğimiz sene kasım ayında ise ilk bebeklerini kucaklarına almıştı. Eşi Melodi Elbirliler ile ortak bir paylaşım yayınlayan Arda Türkmen; gönderisine şu notu yazmıştı:

Alıntı Metni

"BENİ ARABADAN İNDİRMEYE ÇALIŞTI"

Melodi Elbirliler, son olarak trafikte yaşadığı korku dolu anlarla gündeme geldi. Kızı Ada Siena ve yardımcısı ile birlikte arabadayken saldırıya uğradığını söyleyen Elbirliler, yaşadıklarını Instagram sayfasından takipçileriyle paylaştı.

"'Cadılar Bayramı'nı uzakta aramamak lazım... kıpırdamayan trafikte arkadaki arabanın şoförü arabasından inip kapımı zorlayarak beni arabadan indirmeye çalıştı trafik gitmiyor diye. Kapılar kilitliydi neyse ki ama o anki korkumu ve sonrasında gelen siniri anlatamam. Etraf delilerle dolu, lütfen camlarınız kapılarınız olabildiğinde kilitli olsun hep" diye yazan Melodi Elbirliler, ardından peş peşe videolar da yayınladı.

"TRAFİKTE DİKKAT EDİN KENDİNİZE"

"Trafiğin akmadığı bir anda, ben ve önümdeki bütün arabalar dururken bir anda gölge olarak birinin yaklaştığını hissetim" diyen ünlü isim, şöyle devam etti:

Alıntı Metni
Arda Türkmen'den takipçisine cevap! 'Diğer çocuğum kim hanımefendi?'
Arda Türkmen'den Melodi Elbirliler paylaşımı: 41 kere maşallah!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.