• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

"Arat aday, Kocadağ aday olacak, Serdal Adalı..."

Aaryan

Forum Üyesii
Gökmen Özcan; Emre Kocadağ, Hasan Arat aday olacak. Serdal Adalı aday olacak mı? şu an belirsiz ama ben olacağını düşünüyorum. Beşiktaş büyük ihtimalle 3 adaylı bir seçime giriş yapacak. Emre Kocadağ zaten Ahmet Nur Çebi sonrası başkanlığa aday olduğunu her daim biz basın mensuplarına söylüyordu şimdi önünde bir fırsat var değerlendirmek istiyor. Bu yönde çalışmaları var, dernekler konusunda da temasları var. Hasan Arat, uzun süredir camianın başkan olmasını istediği, başkanlığa yakıştırdığı isimlerden bir tanesi. Sosyal medyada ve camiada önemli bir kitlenin desteğini almış bir isim. Serdal Adalı, Ahmet Nur Çebi ile ilk yarışa girdi o zaman kaybetmişti sonrasında da bir daha aday olmamıştı. Amerika'da idi bir süredir İstanbul'a döndü ona da çok büyük talep var. Camianın içerisinden çok büyük istek var. O da adaylık konusunda çalışmalarda bulunuyor. Şöyle bir iddia ortaya atılmıştı; Hasan Arat ve Serdal Adalı birleşecek bu konuyu kurmaylarıyla konuştum Seradl Adalı'nın böyle bir düşüncesi yok, Serdal Adalı eğer bir planlama içerisinde, her şey istediği gibi giderse, beklediği gibi olursa, kendisi direkt olarak aday olacak herhangi bir listeye dahil olmayacak. Emre Kocadağ seçilirse direkt olarak Sergen YAlçın'ı takımın başına getirecek. Hasan Arat'ında teknik direktör adayları arasında Sergn Yalçın var. Serdal Adalı dah afarklı bir planlama yapar mı, yapmaz mı henüz daha onun için her şey daha yeni olduğu için, yeni bir atılım gösterdiği için Sergen Yalçın listesinde olur mu, yabancı bir teknik direktör adayı mı olur bakacağız ama genel olarak üç başkan adayının da teknik direktör adayları arasında planlamalarında Sergen Yalçın isminin yer alacağına inanıyorum.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.