• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

ARALIK KURA TAKVİMİ: TOKİ Konya (Yunak, Cihanbeyli, Kulu, Hüyük, Hadim) kura sonuçları açıklandı mı?

Ortaq

Forum Üyesii
ARALIK KURA TAKVİMİ: TOKİ Konya (Yunak, Cihanbeyli, Kulu, Hüyük, Hadim) kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ sonuçları her gün gerçekleştirilen kura ile belli oluyor. Bugün (6 Aralık) Konya ve Bartın'da inşa edilecek TOKİ konutlarının hak sahipleri belirleniyor. TOKİ canlı yayını kurumun resmi sosyal medya hesapları üzerinden izlenebiliyor. Peki, kura çekilişi başladı mı? TOKİ Konya (Yunak, Cihanbeyli, Kulu, Hüyük, Hadim) kura sonuçları açıklandı mı?

Tarihi sosyal konut projesinde kura çekimleri hız kesmeden devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesinin günlük kura çekimler takvim doğrultusunda gerçekleştiriliyor. TOKİ kura çekimleri tamamlandıktan sonra Konya'da ve Bartın'da inşa edilecek konutlar sahibini bulacak.

KONYA 6 ARALIK KURA ÇEKİMİ Konya 6 Aralık kura çekme ardından 1.044 konut hak sahibine ulaştırılacak. Kura çekimi gerçekleştirilecek ilçeler şöyle; Cihanbeyli 198 Yunak 216 Kulu 300 Hüyük 141 Hadim 189 BARTIN 6 ARALIK KURA ÇEKİMİ Bartın 6 Aralık kura sonra götür 850 konut hak sahibine ulaştırılacak. Kura çekimi gerçekleştirilecek ilçeler şöyle; Amasra 100 Kozcağız 350Merkez 400

Kuralar noter huzurunda, şeffaf bir şekilde ve canlı yayın olarak TOKİ’mizin resmi sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek. TOKİ kura çekilişi canlı yayın ardından belli olan isim listesi TOKİ resmi sayfası üzerinden sorgulanabiliyor.

TOKİ başvuru ücreti, IBAN aracılığıyla ödenebilecek. Diğer taraftan ödemeler, ATM aracılığıyla da gerçekleştirilebilecek.Yatırılan 500 TL'lik ücret, kura sürecinin tamamlanması sonrasında eğer kişiye kura isabet etmemişse belirtilen IBAN adresine geri iade edilecek.

Bu içeriğin kaynağı Ntv haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.