• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Aradığı aşkı Hakan Kurtaş'ta buldu! Birce Akalay'dan itiraf

Artur

Forum Üyesii

Murat Ünalmış (2011–2012) ve Sarp Levendoğlu'yla (2014–2017) evlenip boşanan Birce Akalay, kendisi gibi oyuncu olan Hakan Kurtaş ile gözlerden uzak aşk yaşamaya başlamıştı.

Aradığı aşkı bulan Akalay, geçtiğimiz akşam görüntülendiği bir davette özel hayatına dair samimi açıklamalar yaptı.

İLİŞKİSİ HAKKINDA KONUŞTU

'Kuş Uçuşu', 'Mezarlık' gibi projelerle son zamanlarda gündem olan başarılı oyuncu Birce Akalay, basın mensuplarıyla sohbet etmeyi ihmal etmedi. Ünlü güzel, Hakan Kurtaş ile olan birlikteliği hakkındaki sorulara kısaca yanıt verdi.

"ÇOK İYİ GELDİ BANA AŞK"

Akalay, "Çok iyi geldi bana aşk. Ben kendimi çok iyi hissediyorum. Benim için çok değerli ve özel bir his. Herkesin karşısına kalplerine iyi gelecek insanlar çıksın" dedi.

Ödül gecesine katılan Birce Akalay'a sevgilisi Hakan Kurtaş'tan övgüler!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.