• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Andreas Beck'den derbi yorumu!

Rodin

Forum Üyesii
Beck'in açıklamaları şöyle: "İYİYİM VE SAĞLIKLIYIM" " İyiyim ve sağlıklıyım. Geçtiğimiz Aralık ayında emekli oldum. Artık ailemle daha fazla vakit geçirebiliyorum. 3 çocuğum var ve anaokuluna gidiyorlar. Hafta sonlarıda farklı ülkelerde bir çok maç izliyorum. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum. " dedi. "BEŞİKTAŞ'TA BAŞARILI SEZON GEÇİRDİM" " Beşiktaş'ta çok başarılı 3 sezon geçirdim. Geri dönüp baktığımda sadece iyi hatıralar var. Beşiktaş'a gitmek benim için meydan okumaktı. Bu meydan okuma bana harika anılar biriktirme fırsatı yarattı. Takım olarak çok iyi performans gösterdik. Büyük kızımda İstanbul'da doğdu. Türkiye, Beşiktaş ve İstanbul ne zaman aklıma gelse kalbim gülümsemeye başlıyor. " dedi. "DERBİ HEYECAN VERİCİ" " Fenerbahçe derbisi gerçekten çok heyecan verici. Yüksek tansiyonlu, herkesin heyecanı iliklerine kadar hissedeceği bir maç olacak. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray büyük kulüpler. Bu tip maçları oynamak mental ve fiziki açıdan zordur. Kim daha iyi göreceğiz. Bende bu maçı büyük bir heyecanla bekliyorum" dedi.

gulsen06

Bayan Üye
Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.