• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Anadolu Üniversitesi'nde 7'den 70'e mezuniyet heyecanı

omeralt

Forum Üyesi

Üniversite, çocuklardan yaşlılara kadar geniş bir yaş aralığındaki öğrencileri aynı çatı altında bir araya getirerek mezuniyet coşkusunu paylaştırmayı amaçlıyor. Çocuklara akademik deneyim kazandırmak ve araştırmaya teşvik etmek amacıyla faaliyet gösteren Çocuk Üniversitesi ile aktif yaşlanma ve hayat boyu öğrenme misyonuyla 60 yaş üstü bireylere eğitim veren 60+ Tazelenme Üniversitesi öğrencileri, bu özel mezuniyet töreninde buluşacak.

Farklı kuşaklardan gelen öğrenciler, aynı sahnede diploma alarak birlikte mezuniyet heyecanını yaşayacak. Çocuk Üniversitesi, genç yaşta bilimsel düşünceyi aşılamak ve çocukların akademik dünyaya adım atmalarını sağlamak için çeşitli programlar sunuyor. Bu programda yer alan çocuklar, eğitimlerini başarıyla tamamlayarak mezun olmanın gururunu yaşayacaklar. Öte yandan, 60+ Tazelenme Üniversitesi, ileri yaş grubundaki bireylerin sosyal ve akademik hayata aktif katılımlarını sağlamak amacıyla eğitim veriyor. Bu Üniversitenin öğrencileri de mezuniyet töreninde, hayat boyu öğrenmenin en güzel örneklerinden birini sergileyecek.

Anadolu Üniversitesinin dünya çapında tanınan ve milyonlarca öğrencisi ile mezunu bulunan Açıköğretim Sistemi'nin (Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri) mezun adayları da bu anlamlı törende başarılarını kutlayacaklar. 4 kıtada ve 46 ülkede faaliyet gösteren Açıköğretim Sistemi, geniş öğrenci kitlesi ile dikkat çekiyor ve mezunları ile gurur duyuyor.

Bu özel mezuniyet töreni, farklı yaş gruplarından gelen öğrencilerin birlikte başarılarını kutlayarak, eğitimde fırsat eşitliğinin ve hayat boyu öğrenmenin önemini vurguluyor. Anadolu Üniversitesinin bu yenilikçi yaklaşımı, mezuniyet törenine katılan herkes için unutulmaz bir deneyim olacak.

Leon

Forum Üyesii
Paylaşım için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.