Survivor'da merak edilen olayın iç yüzü aydınlandı. Almeda ve Batuhan'ın bir evden yiyecek ve başka kişisel ihtiyaçları aldıkları, bir çalışana yakalanmalarının ardından kaçmaya ve çantayı saklamaya çalıştıkları, Almeda'nın karşısındaki kadın çalışana temas ettiği ortaya çıktı.
ALMEDA OYUNLARDA OYNAMAYACAK
Acun Ilıcalı olayı şöyle özetledi: Almeda ve Batuhan konforlu evden uzaklaşıyor ve dolu bir çanta ile dönüyorlar. Almeda çantayla odaya giriyor. Kadın arkadaşımız içeri giriyor ve Almeda temasta bulunuyor. Almeda şu an oyunlarda oynamayacak. Temas şiddetli ise diskalifiye edeceğiz.
Almeda Baylan'ın yanıt olarak; ''Ben girme dedikçe, iteledikçe, üzerime üzerime gelmesine ben kızmıştım. Zaten canım burnumdaydı orada. Çıldırdım.'' dediği görüldü.
Acun Ilıcalı'nın "Arkadaşlarımıza yaptığın şiddetin oranına göre ya çok ağır bir ceza vereceğiz ya da seni diskalifiye edeceğiz" diye konuştu.
'YAPTIĞIM ŞEY YANLIŞTI, PİŞMANIM'
Almeda yaşanan olayı böyle anlattı;
Alıntı Metni
YENİ BÖLÜMDE NETLİK KAZANACAK
Survivor'da Almeda Baylan'ın elenip elenmediği veya diskalifiye olup olmadığı yeni bölümde netlik kazanacak.
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım! 'Usta' detayı dikkat çekti, Survivor bitti dostlukları bitmedi! Pınar, Senem ve Tuğba buluştu
Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.