• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Alişan'ın duygulandıran Burhan Çaçan anısı!

Nova

Forum Üyesii

Burhan Çaçan, dün Bakırköy'de bulunan evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Sabah yürüyüş yapmak için dışarı çıkan Çaçan, eve döndükten sonra kalp krizi geçirdi. Sanatçının hayatını kaybettiği belirlendi. Acı haberinin ardından sanat dünyasından pek çok ünlü isim, üzüntülerini taziye mesajlarıyla dile getirdi.

SÜMER EZGÜ

Çok değerli bir yorumcu, kendisini yıllardır ortalığa atmaktan imtina eden arkadaşım Burhan Çaçan'ı kaybetmişiz. Hem çok üzüldüm hem şaşkınlık yaşadım. Daha gençti. 80'li yıllarda Kadem Bastı ve Göç Göç Oldu'yu ondan dinlediğim zaman çarpılmıştım. Bu kadar temiz ve duygulu okunur. Nur içinde olsun. Gönüllerde yaşasın.

BELKIS AKKALE

Halk müziğinin kıymetlisi Burhan Çaçan kardeşimi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum. Devrin daim, mekanın cennet olsun kardeşim.

LATİF DOĞAN

Türk halk müziğinin usta isimlerinden Burhan Çaçan geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Kendisine rahmet, ailesinin sanat camiasının ve tüm sevenlerinin başı sağ olsun.

CEYLAN

Ah Burhan abim çok üzgünüm. Rabbim mekanını cennet eylesin.

SEHER DİLOVAN

Değerli meslektaşım, halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan hayata gözlerini yummuş. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dilerim.

PETEK DİNÇÖZ

Büyük usta Burhan abimizi kaybetmişiz. Mekanı cennet olsun, huzur içinde yatsın.

OZAN ORHON

Benim için özel insanlardan biriydi. Sesiyle milyonları etkiledi. Nasıl unuturuz 'Ayaz Geceler'i. Kendisiyle bir çok TV programına çıktım. Ah Burhan abim bir bir gidiyoruz. Mekanın cennet olsun. Tüm sevenlerine ve ailesine baş sağlığı diliyorum.

UMUT AKYÜREK

Çok değerli bir ses, çok beyefendi bir insandı. Allah mekanını cennet eylesin. Ailesine sabırlar diliyorum.

KUBAT

Ecel gelirse bu cana.
Baş ağrısı bir bahane.
Mezar taşıma yazsınlar.
Bugün sana yarın bana.
Çok dinledik, çok hüzünlendik, çok eğlendik.
Helal et hakkını Burhan abim.

SAFİYE SOYMAN

Ay ay ay çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ya hay Allah çok da gençti yani.

ALİŞAN

Alıntı Metni

METİN AROLAT

Çok üzüldüm ailesine ve tanıyan seven herkese başsağlığı ve sabır dilerim.

PINAR DİLŞEKER

Allah rahmet eylesin. Müzik camiamızın çok değerli bir büyüğüydü. Mekanı cennet olsun.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Burhan Çaçan paylaşımı

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Tugbu

Forum Üyesi
Bayan Üye
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.