• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

''Alınan oyuncular, hatırı sayılır oyuncular..''

Aaryan

Forum Üyesii
Kaya Çilingiroğlu; Galatasaray bu işi çok iyi yapıyor bir kere sosyal medyada iyi parlatıyor. Onlara gelir olarak çok iyi döner bu iş. Fenerbahçe her zaman transferin en çok konuşalanıydı. Beşiktaş biraz daha düşük profilli olduğu için bu sene böyle geç kalınmış gibi göründü ama geç kalındı dediğin Chamberlain diye bir oyuncu alındı, Liverpool'da Klop'un en beğendiği oyuncular arasındaydı. Rebic dediğin oyuncu çok önemli bir oyuncu, Tadic tadında bir oyuncu. Rashica'yı Galatasaray çok istiyordu bir ara Fenerbahçe'de almak istedi. Bugün oynamış bir oyuncudan bahsediyoruz. Alınan stoper eğer sağlıklı çıkarsa Eric Bailly'li M. United'in transfer ettiği on yıldır aynı kulüpte forma giyen bir oyuncudan bahsediyoruz. Bunlar kolay oyuncular değil alınan oyuncular bence hatırı sayılır oyuncular mesela Onana için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Onana'yı hiç görmedim, resmini görsem yine tanımam istatistiğine baktım Onana'dan hiçbir şey olmayacak, hayatımd aböyle bir konuşma yapmadım ama Onana'dan hiçbir şey olmayacak. Birkaç tane kötü oyuncu geldi onlar kadar bile değil bu oyuncu. Hadziahmetovic, Colley beğendiğim oyuncular. Üç tane o takımda önemli transfer var Onur, Talha ve Tayfur... Cenk'in dönmesi çok önemli Muleka'nın muazzam çıkışı var. Rashica'yı çok beğendim. Ghezzal gelirse kalitesini konuşmaya gerek yok ama Ghezzal bu takımın tekrar oyuncusu olabilir mi? bu takımdaki bütün oyuncular oynarsa mesela Gedson beş yönlü oynuyor. Galatasaray kadrosuna göre şampiyonluk yolunda daha derin bir kadrosu olduğunu düşünüyorum Beşiktaş'ın... haber1903 youtube kanalına abone olmak için tıklayın

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.