• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

"Ali Şansalan’dan doğru kararlar"

Rodin

Forum Üyesii
Beşiktaş - İstanbulspor maçında Ali Şansalan maçta iki kritik penaltı tartışmasıyla karşılaştı. İlki maçın 33. dakikasındaydı. Aboubakar yerde kaldı, Beşiktaşlılar penaltı bekledi. Pozisyonun son karesine bakarsanız İstanbulsporlu Ba, Aboubakar’a çelme takıyor. Fakat pozisyonu öncesiyle değerlendirdiğinizde sonuç çok farklı. Top Ba’nın kontrolünde iken oyuncu topa ayağını uzatıyor. Bu sırada Beşiktaşlı oyuncu, topa hamle yapmak yerine, topla oyuncunun uzanan ayağının arasına ayağını koyarak, önce faul yapıyor. Bu faulden dolayı yere düşen Ba da, düşerken Aboubakar’ı düşürüyor. Yani penaltıdan önce bir hücum faul söz konusu. Burada hakemin hatası ise maçı devam ettirmesi oldu. Savunma lehine faul vermeliydi. Temastan etkilenmedi 75. dakikada ise Colley ile Ethemi mücadelesinde bu kez İstanbulsporlular penaltı bekledi. Colley risk alarak ters ayağıyla topa uzanmaya çalışıyor ve topla oynayamıyor. Uzanan ayağı ise hücum oyuncusunun göğüs kısmına temas ediyor. Bu temas oyuncunun topa vurmasını bence engelleyen bir temas değil. Oyuncunun bu temastan etkilendiğini düşünmüyorum. Bu pozisyon hakem takdirinde ve dolayısıyla ben de hakemin oyunu devam ettirmesini daha doğru buluyorum.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.