• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Aleyna Tilki'nin ayna pozu olay oldu! 'Telefon hangi savaştan kalma?'

Artur

Forum Üyesii

İddialı sahne kostümleriyle ve yaptığı açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren 23 yaşındaki Aleyna Tilki, geçtiğimiz haftalarda çocuklarını fenomen haline getiren anne-babalara sitem etmişti.

"Ben bu 0-12 yaş arası bebek kıvamında çocukların modellik falan yapıp fenomen olmasına çok karşıyım" diyen Tilki, sözlerine şöyle devam etmişti:

Alıntı Metni

"TACİZCİLERDEN FARKLARI OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Kendisi de genç yaşta şöhreti yakalayan ünlü isim, "'Güzel çocuk doğurdum' deyip çocuğun her karışını kendi uzvuymuş gibi çekip paylaşan bir de üstüne onun adına post atan ebeveynler yargılansın. Tacizcilerden farkları olmadığını düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel: Kızlarımdan özür diliyorum!

FOTOĞRAFI OLAY OLDU

Aleyna Tilki, son olarak 3.1 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Aynadan verdiği bir pozu takipçileriyle paylaşan şarkıcının telefonundaki hasar dikkatlerden kaçmadı.

"HİÇ Mİ ACIMADIN O TELEFONA?"

Takipçileri, Aleyna'nın 43 bin beğeni alan gönderisine; "Sana telefon alacağım", "Abla ne yaptın telefona ya?", "Telefon hangi savaştan kalma?", "Hiç mi acımadın o telefona?" ve "Hani nerede senin iPhone 15'in, paran mı yok yoksa?" gibi yorumlar yapıldı.

Aleyna Tilki'den bikinili pozlar! Herkes aynı detaya takıldı

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.