• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Aleyna Tilki'den 'sahne kostümü' cevabı: Taciz çünkü!

Artur

Forum Üyesii

Aleyna Tilki, bayramın üçüncü günü Kıbrıs İskele bölgesindeki Grand Sapphire Resort'te sahne aldı. Sahne öncesi basın mensupları ile bir araya gelen Tilki, samimi bir röportaj vermişti.

Son zamanlarda bir çok şarkıcının sahne kıyafetleri gündem konusu olurken, sahneye sadece bir jean pantolon ve sırtı açık bir bluz giyen Tilki'nin salaş görüntüsü dikkatlerden kaçmamıştı.

"BENİM EKSTRA BİR KIYAFETİM YOK"

Basın mensuplarının, "Son zamanlarda sahne kıyafetleri çok konuşuluyor. Sizi bugün sade bir kıyafet ile gördük." demesi üzerine şarkıcı şu ifadeleri kullanmıştı:

Alıntı Metni

"ÇOK YORGUNUM"

24 yaşındaki Aleyna Tilki, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde İstanbul Havalimanı'nda objektiflere takıldı. Ünlü isim, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayarak konserden döndüğünü söyledi.

Sahne kıyafetlerini eleştirenler hakkında, "Bana biraz taciz gibi geliyor" yorumunu yapması hatırlatılan şarkıcı, şöyle konuştu:

Alıntı Metni

Tilki, daha sonra arkadaşı ile birlikte evinin yolunu tuttu.

Aleyna Tilki: Şöhretin bedelini hiç çocuk olmayarak ödedim!
Aleyna Tilki 'Sahnelerim engelleniyor' demişti! 'Savaşımızı verdik, kazandık'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.