• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Aleyna Tilki yeni şarkı ve klip müjdesi verdi! Takipçisine verdiği cevap şaşırttı

Artur

Forum Üyesii

Henüz 16 yaşındayken 'Cevapsız Çınlama' şarkısı ile şöhrete kavuşan Aleyna Tilki, kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Bu kez Instagram hesabından soru cevap yapan Aleyna Tilki, takipçilerine yanıt verdi. Yeni şarkı ve klip sorusuna 'yakında' diye cevap veren Tilki'nin bir soruya verdiği yanıt ise gülümsetti.

'GENÇSİN DAHA OLUR ÖYLE HATALAR'

Bir kullanıcının 'Aleyna baba seni utanarak dinlediğim beni affeder misin?' sorusuna 'Canın sağ olsun gençsin daha olur öyle hatalar' diyerek yanıt verdi.

Aleyna Tilki Oscar ödüllü yıldız Jared Leto ile bir araya geldi

ULUSLARARASI DERGİYE RÖPORTAJ VERMİŞTİ

Aleyna Tilki, uluslararası bir kadın dergisine konuşmuştu. 'Gelecek kaygım var, korktuğum günler oluyor.' diyen Tilki, “30’larınla ilgili planların var mı?” sorusuna, “20’lerimin ortalarına kadar depresyonlarla mücadele ettim. Artık insanlar beni çok daha zor acıtabilir, sınırlarımı aşamaz. 30’larımda kendimi daha güçlü, sınırları belirgin, ne yapmak istediğini bilen, gerçek bir rock star olarak görüyorum. Bir de çocuklarım olsun istiyorum” yanıtını vermişti.

Margot Robbie itiraf etti! Sette ağlamak için bu müziği dinliyormuş

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.