• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Berkay açıklaması! 'Allah'a havale ettim'

Artur

Forum Üyesii

Aleyna Kalaycıoğlu, önceki gece Bebek'de objektiflere yansıdı. Yardımcısı ile hem sohbet edip hem de yürüyüş yapan Kalaycıoğlu, basın mensuplarının sorularını da cevapladı.

"BOŞ VAKTİM YOK"

Survivor All Star'a da katılacak olan 25 yaşındaki, güzel, "Bir yandan stüdyo, bir yandan idmanlarım devam ediyor. Ocak ayında gideceğiz, daha vakit var fakat boş vaktim yok. Sosyal hayat çok azaldı gibi şu an. Çalışmaya devam ediyorum." diyerek boş zamanı olmadığını belirtti.

Üçüncü kez Survivor'da! 'All Star 2024'ün yeni yarışmacısı açıklandı

"HAK ETTİĞİM PARAYI VERMESİ ONU YOKSUL YAPMAYACAKTI"

Aleyna Kalaycıoğlu, geçtiğimiz aylarda Berkay Şahin'e olan kızgınlığını dile getirmişti.

Alıntı Metni

"NEREYE PARA YATIRDI BİLMİYORUM"

Ünlü popçu ise "Bu konunun muhatabı ben değilim. Yapım şirketi açtım, doğrudur. Yapım şirketine yatırım yaptım ancak bu şirketi ben yönetmiyorum. Şirketi yöneten Okan Bey (Hiperaktif Müzik Genel Müdürü Okan Genç) ve kendisi de gerekli açıklamayı yaptı" yanıtını vermişti.

Berkay, "Aleyna'yı tanımıyordum. Bir arkadaşım rica etti, ben de şirkete yönlendirdim. İyilik yaptım; nereye para yatırdı, nereden para aldı bilmiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

"ONUN DA İKİ TANE KIZ ÇOCUĞU VAR"

Aleyna Kalaycıoğlu, Berkay ile yaşadığı sorunun çözülüp çözülmediği sorusu üzerine, "Ben daha fazla konuşmak istemiyorum bu konuyla ilgili. Onun da iki tane kız çocuğu var. Ben Allah'a havale ettim. Zamanım da yok açıkçası" şeklinde konuştu.

Aleyna Kalaycıoğlu 290 bin TL dolandırıldı! 'Telefonlarımızı açmadılar'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.