Aaryan
Forum Üyesii
Kimileri turşuya düşkündür! Trabzonluların ‘turşu kavurması’ bir yana vazgeçilmezleri, tadına doyum olmayan ‘fasulye turşusu’dur. Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş ise şu sıralarda farklı bir turşu deneyimlemesiyle meşgul: "Alex Oxlade-Chamberlain turşusu!" Sevgili Şenol Güneş böylesine önemli bir maçta Alex Oxlade-Chamberlain’i yedek kulübesinde oturtup, deneyim sahibi olmayan 19 yaşındaki Demir Ege Tıknaz’ı sahaya sürmenin nedenini anlamaya çabaladım ama inan çözemedim. Sadece bu olsa iyi, sakatlık sorununu aşan Rachid Ghezzal’ın yerini Milot Rashica’nın almasına da anlam veremedim… Vardır mutlaka bir bildiğin ama dün gece gördük ki kariyerinin henüz başındaki genç Demir Ege Tıknaz’ı gözünü kırpmadan ‘kurtlar sofrasına’ aperatif olarak atıverdin! Ve Milot Rashica’yı silik oyununa karşın uzun süre sahada tuttun. Dedim ya vardır mutlaka bir bildiğin… Lakin aklımdakini yazarsam hem sen kırılırsın hem de ben "zan" altında kalırım! Mert Günok iki mutlak gole engel oldu ama onun da becerisinin bir sınırı var, adam Harry Houdini değil ki! Mert Günok’un Hans Vanaken’in attığı golde yapabileceği hiçbir şey yoktu. Oyuna sonradan dahil olan yetisi sınırlı golcü Cenk Tosun topu önünde buldu ve attığı golle skoru eşitledi. Aldığı milyonlara karşın arada da bir gol atıversin bir zahmet. Beşiktaş rahat kazanacağı maçta sahadan 1-1 eşitlikle ayrılmanın mutluluğunu yaşarken aklıselim Beşiktaşlılar söylenip duruverdi gece boyunca ama bana değil! Ve sürekli eleştirdiğim Beşiktaş yönetimini içtenlikle kutlamam gerektiğini düşündüm, özellikle de başkan Ahmet Nur Çebi’yi… İşini iyi bilen ticaret insanı Ahmet Nur Çebi’nin gereksiz, pahalı transferlerden özenle kaçınmasının nedenini dün gece itibariyle anlamış bulunmaktayım! Adam son derece haklı… Şenol Güneş ile gidilebileceği yolu, takımın Konferans Ligi’nde varabileceği noktayı gayet iyi biliyor. Ne gerek var Süper Lig için pahalı oyuncuları kadroya katıp borç yükünü arttırmaya. Eldekilerle idare edilsin. Üstelik sen milyonlar ödeyip transfer edeceksin Şenol Güneş ise yedek kulübesinde oturtacak… Beşiktaş, Brugge ile Belçika’da 1-1 berabere kaldı dileyen bu skora ve sonuca sevinsin! Asena ÖZKAN / T24