• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

‘Akli melekelerini yitirmiş’

Nova

Forum Üyesii

HÜSEYİN ALTUN - Selen Görgüzel, Kozyatağı Sahne17 isimli mekanda sevenleriyle buluştu. Şarkıcı geçtiğimiz günlerde Merve Boluğur için, “Annesi ya da ablası olsam pataklayacağım” ve “Psikolojin bozuksa git tedavi ol” açıklaması yapmıştı. Görgüzel, oyuncunun kendisi için, “Ablacığım benim gibi güzel değilsin, sesin asıl senin yok. Onun bunun karısı olarak gündemdesin” sözlerine, karşılık verdi. Görgüzel, “Ciddiye alınacak bir pozisyonda değil arkadaşımız. Ben tamamiyle saf duygularla bir söylemde bulundum. Ama bunu bile algılayamayacak kadar maalesef akli melekelerini yitirmiş durumda, Allah yardımcısı olsun. Dokuz yılımı geçirdiğim evlilikten gurur duyuyorum. Kimse gibi üç günde evliliğini bitiren bir insan olmadım” dedi. Boluğur’un DJ Mert Aydın’la 53 gün süren evliliği için ise Görgüzel, “Allah Mert’i kurtarmış” ifadelerini kullandı.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Tugbu

Forum Üyesi
Bayan Üye
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.