• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Akıllı ve milli sayaç dönemi başlıyor

TuzLuk

Forum Üyesii
Akıllı ve milli sayaç dönemi başlıyor

EPDK Başkanı Yılmaz, Türkiye'de akıllı ve milli sayaç döneminin 2026'da başlayacağını açıkladı.

Türkiye'de akıllı ve milli sayaç dönemi için tarih belli oldu. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, dağıtım şirketlerinin bu yıl içerisinde akıllı sayaçların kullanılabilmesine yönelik tüm entegrasyon çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlayacağını belirtti. Başkan Yılmaz, 1 Ocak 2026'dan itibaren Türkiye'de ilk defa tesis edilen bütün elektrik sayaçları akıllı ve milli hale geleceğini ifade etti. Yılmaz, sayaç üreticilerinin de gerekli üretimi yapmaları gerektiğini vurguladı. TÜKETİCİLER İÇİN İKİ TEMEL SORUN Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (Elder) 15. Sektör Toplantısı'ndaki konuşan Yılmaz, elektrik dağıtım sektöründe tüketicileri etkileyen öncelikli 2 temel sorun olduğunu söyledi. Kuruma gelen şikayetlerin başında elektrik kesintileri olduğunu belirten Yılmaz, elektrik kesintilerinde şebekenin eskiliğini bahane eden dağıtım şirketinin kendileri için işinin ehli olmayan şirket konumunda dile getirdi. Yılmaz, kaçak elektrik kullanımının uzun süredir enerji sektörünün yanı sıra Türkiye'nin de kanayan yarası olduğuna dikkat çekti.

Bu içeriğin kaynağı Ntv haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.