• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Site Tanıtım Afişleri çok konuşulan Gassal izleyenleri mest etti

nullsix

Forum Üyesi
Afişleri çok konuşulan Gassal izleyenleri mest etti

TRT'nin dijital platformu Tabii'de yayınlanacak Gassal için ilginç bir reklam stratejisi izlenmişti. Pek çok şehirde billboardlarda 'Ölünce beni kim yıkayacak?' afişi yer almış, bu durum epey tepki çekmişti. Olumsuz olduğu kadar olumlu yönde de tepki çeken Gassal Tabii platformunda yayınlanmaya başladıktan sonra tüm rüzgarlar olumlu yöne döndü.

Sosyal medyada eleştirilen reklam stratejisinin ardından dizinin ilk sezonuna ait 10 bölüm yayınlandı. Her ne kadar başta bir kesimi kızdırmış olsa da bölümlerin yayınlanmasından sonra bu kez de mest etmeyi başardı!

Bir çok ünlü sanatçı, gazeteci, siyasetçi, akademisyen diziyle ilgili tweet attı. Dizi uzun bir süre X'te trend topic oldu.

Dizinin yanı sıra, dizide yer alan müzikler de kısa sürede izlenme rekorları kırmayı başardı. Şahin Kendirci'nin seslendirdiği şarkılar herkesin dilinde dolaşmaya başladı.

Başrollerini Ahmet Kural, Erdal Cindoruk, Sibel Aytan’ın oynadığı Gassal dizisinin yönetmenliği Selçuk Aydemir yapıyor.

Tabii platformunun orijinal dizisi olan Gassal'ın ilk bölümü youtube üzerinden ücretsiz olarak izlenebilmektedir.

Yönetim

Admin
Merhabalar, öncelikle sitenizin yayın hayatında sizlere başarılar diliyoruz.
Site tanıtımınız otomatik olarak ONAYlanmıştır.

Lütfen Site tanıtım kategorisi kurallarına riayet etmeye özen gösteriniz.

Not: Şayet, kurallara uygun olmayan bir tanıtım yapıldı ise, üzülerek söylüyorum ki, bizim yöneticiler direkt olarak konuyu siliyor. :)

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.