• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Aday Haberleri: MasterChef Türkiye'de 5. ve 6. eleme adayı kimler oldu? Adana kebabına limon sıkılır mı?

Artur

Forum Üyesii

Masterchef bu haftanın dış çekim oyununu Adana'da yaptı. Şefler yarışmacılardan Yüksük Çorbası, Peynirli Sıkma, Sarımsaklı Köfte, Adana Kebap ve Taş Kadayıf istedi. Emre'nin kebabı tavada pişirmesi Mehmet Şef'in gözünden kaçmadı. Adana Kebabı'na limon sıkılır mı, sıkılmaz mı tartışması yine damga vurdu. Heyecan dolu yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:

Mehmet Şef, "Ben dedim ki limon sıkılmaz. Ondan sonra tabii Tayyar abi, Bedri usta gibi kişiler sağ olsunlar dediler ki limon sıkılır ama bir kesim de dedi ki turunç sıkılır." dedi. Somer Şef de, "Abi limon varsa limon sıkılır tabi, turunç varsa da turunç sıkılır" diyerek yorumlara katıldı.

Aleyna Kalaycıoğlu'ndan yeni pozlar! Acun Ilıcalı'nın eşi kayıtsız kalmadı

Kırmızı Takım'da Emre'nin Adana Kebabı tavada pişirmeye çalışması Mehmet Şef'in gözünden kaçmadı. Şef herkesin dikkatini çekip, "Böyle bir gün görmek istemiyorum. Adana Kebabı, Adana'da tavada pişiyorlar" diyerek tepkisini gösterdi.

Dokunulmazlık oyununu kazanan mavi takım oldu

Sihirli Annem'in eski oyuncuları buluştu! Zuhal Topal'dan sürpriz ziyaret

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.