• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Adalar iskelesinde bayram kalabalığı

Bianca

Forum Üyesii
Adalar iskelesinde bayram kalabalığı

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Adalar'a gitmek isteyenler Kabataş iskelesinde yoğunluk oluşturdu. Kabataş iskelesine gelen çok sayıda vatandaş Adalar vapuruna binmek için uzun kuyruklarda bekledi.

Kurban Bayramı tatilini İstanbul'da geçiren kimi vatandaş sahillere kimisi ise turistik mekanları gitmeyi tercih etti.

Bazı vatandaşlar ise bayramın ikinci günü Adalar'a gitmek için iskelelerin yolunu tuttu. Kabataş İskelesi'ne gelen İstanbullular vapura binmek için uzun kuyruklarda bekledi.

Bayramda Adalar'a gezmeye gittiğini söyleyen Ahmet Karakuş, "Gidip gitmeyeceğim belirsiz çünkü çok kalabalık. Çok kalabalık Adalar nasıl kalabalıktır kim bilir. Gidebilirsem Adalar'a gideceğim. Gidip gezmeyi düşünüyorum. Herkese mutlu bayramlar diliyorum." diye konuştu.

Bayramın 2. gününde Adalar iskelesinin kalabalık olduğunu söyleyen Kadir Fakir, "Denize girip güneşleneceğiz. Şu an çok kalabalık neden olduğunu anlamadım. Çünkü dün kalabalık yoktu. Kalabalık var ama gemiye bineriz." dedi.

Evlilik yıl dönümümü kutlamak için Adalar'a gittiklerini söyleyen Kadir Gürkan, "Büyükada'ya gidiyoruz 2 günlük tatil için. Bu kadar kalabalık olacağını aslında tahmin ediyorduk ama yine de gidiyoruz. Eşimle gidiyoruz evlilik yıl dönümümüz. Herkese iyi bayramlar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Bu içeriğin kaynağı Ntv haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.