• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Aboubakar'ı transfer edecek mi! Canlı yayında resmen açıkladı

Aaryan

Forum Üyesii
Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar, Palmeiras taraftarlarının gözdesi. Kadın Başkan Leila Pereira da transferle ilgili kararını verdi. Jorge Nicola YouTube kanalında şunları ifade etti: * Son derece pahalı bir oyuncu, onun burada oynama ihtimalini pek görmüyorum. Palmeiras'tan birine ve Atletico-MG'den birine sordum. İkisi de bu müzakereler olduğunu reddetti. BREZİLYA'YA GOL ATTI, BREZİLYALILAR HAYRAN KALDI Şu anda Beşiktaş'ta forma giyen Vincent Aboubakar, Kamerun Milli Takımı adına son Dünya Kupası'nda forma giymiş ve turnuvanın grup aşamasında Afrika takımının Brezilya'ya galibiyet golünü atmıştı. Bu tarihten sonra Brezilyalı taraftarlar Kamerunlu yıldızı takımlarından görmek istiyor. BEŞİKTAŞ'TA KALABİLİR Mİ? Son günlerde Vincent Aboubakar için af konusu sürekli basında yer almaya başladı. Kamerunlu oyuncunun ve diğerlerinin Rıza Çalımbay'ın onayı alınmadan kadro dışı bırakıldığı da biliniyor. Bu oyuncuların da ortak hareket etmesi, ellerindeki sözleşmeler ve ülkelerinin federasyonlarını da harekete geçirmesi Beşiktaş'ı geri adım atmaya zorladığı iddiası da gündemde. Yönetimin af kararı çıkarmasının çok uzak bir ihtimal olmadığı iddiası var. fotospor

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.