• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

"Aboubakar varsa başkasın"

Rodin

Forum Üyesii
"BÜYÜK TAKIM OLMAK BÖYLE BİR ŞEY" "Ghezzal'ın korneri ve Cenk'in ortasına kadar Beşiktaş ilk yarıyı çöpe attığı diyordum ben ama büyük takım olmak böyle birşey. Cenk'in de Ghezzal'ın da bu gole ihtiyacı vardı iyi oldu ikisi için de." "ABOUBAKAR'IN VARSA BAŞKA OYNARSIN" "Beşiktaş ilk yarıdaki silik oyunundan sonra ikinci yarıda üstünlüğü aldı. Aboubakar inanılmaz bir gol attı. Her zaman söylüyorum, Aboubaka gibi oyuncun varsa başka türlü bir oyun oynarsın. Hareketli topa vuruyor, top tutuyor, hava topu alıyor. Aboubakar'ın gol atması için başka birine ihtiyacı var. O ekmeğini taştan yağdan biryerden çıkarıyor" "FATİH HOCAMI KUTLARIM" "Fatih Tekke'nin İstanbulspor'unu da izlemiş olduk. Gol pozisyonları buluyorlar, kompakt oyunlarını gösteriyorlar. Tebrik ediyorum" "İYİ OYNAYINCA DEĞİL ATINCA KAZANIYORSUN" "İkinci yarı İstanbulspor'u izleyince bu oyunu maçın tamamına yayabilirse 3-2'yi bile bulabilirdi diyoruz. 90 dakika nasıl oynadığına değil değerlendirdiğin pozisyonları atınca kazanıyorsun" "BEŞİKTAŞ'IN HÜCUM HATTI KORKUTUCU" "Redmond sağdan aldığı topu taşıdı ve ters ayağıyla çok güzel bir gol attı. İyi bir Redmond, iyi bir Cenk, Maxim, Aboubakar, Ghezzal ile Beşiktaş'ın hücum hattı korkutucu." "İSTANBULSPOR LİGDE KALABİLİR" "İstanbulspor bu oynadığı oyunla ligde kalabileceğini gösterdi." Duhuliye.com

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.