ForumZAR.COM | Forum Sitesi

Forumzar.COM Türkiye`nin en güncel ve kaliteli genel forum sitesi`dir.
ForumZAR'a katılım zahmetsiz ve ücretsizdir!

  • “Ne garip değil mi? Sevdiğimiz insanın her yalanında bir doğru, sevmediğimiz insanın her doğrusunda bir yalan ararız..”
  • “Biri ölür üzülmezsiniz; sonra sandalyeye asılı hırkasını görürsünüz. O hırkanın duruşu kalbinize oturur..”
  • "En gülünç olanı da insanların sizi eskisi gibi kullanamadığında değiştiğinizi söylemeleri.."
  • "Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin."
  • Asla başka insanlar üzülmesin diye kendini üzme. Sen kaldırabiliyorsan onlar da kaldırabilir.

9 Adımda Site Hiti Arttırma

Linux

Owner
Katılım
31 Tem 2022
Mesajlar
7,048
Tepkime puanı
86
Puanları
48
Konum
istanbul
Cinsiyet
Erkek
Site hiti arttırma nedir? Site hiti veya site trafiği, web sitenizi kaç kullanıcının ziyaret ettiğini gösterir. Ayrıca site hitini, tekil kullanıcı ve sayfa görüntülenme sayısı olarak iki şekilde ifade edebiliriz. Bu yazıda kısaca site hiti arttırmak için yapılması gerekenleri ele alacağız.
Site Hiti Arttırma Teknikleri
1-
Blog içeriğinizle hit elde etmek için nişinizi temsil eden anahtar kelimeler bulmaya odaklanın. Genellikle, web sayfası başına bir veya iki ana anahtar kelimeye odaklanmayı tercih etmelisiniz. Başlangıçta, arama hacmi ayda 1000’in altında arama yapılan anahtar kelimelere odaklanmak iyidir. Birkaç ay blog içeriği oluşturduktan ve ürün sayfalarını optimize ettikten sonra, daha yüksek hacimli anahtar kelimelerin peşinden gitmeye odaklanabilirsiniz. Çünkü, yüksek web sitesi trafiği elde etmenin püf noktası, önce alakalı anahtar kelimelerin güçlü bir temelini oluşturmaktır.
2- Temel olarak, eski içeriğinizi web sayfanızdan kaldırmanız veya içeriğinizi güncel tutmak için yeni bölümler eklemeniz gerekir. Yani eski web sayfası içeriğinde rötuş yapmanız gerekir. Ürün sayfalarında içerik tazeliği yapmanın basit bir yolu müşterilerinizin ürün sayfanızda incelemelerini bırakmalarını sağlamaktır. Bu yöntem, Google’a sayfada düzenli ve yeni içerik olduğunu gösterir.
3- Backlinkler, SEO için bir diğer önemli bileşendir. Harici bir site sitenize bağlandığında, Google’a sitenizin güvenilir ve çapa metnindeki kelimelerle (tıklanabilir kelimeler) alakalı olduğunu gösterir. SEO’nun ötesinde, backlinkler sitenize hit çekebilir.
4- Hit çekmek için, uzun kuyruk anahtar kelimeler çok önemli ve elverişlidir. Çünkü daha az arama hacmine ve sonuç olarak daha az rekabete sahiptirler. Bu, alakalı uzun kuyruk anahtar kelimeler için yalnızca sıralama yapmak değil, aynı zamanda ziyaretçinin arama amacını tahmin etmenin de kolay olduğu anlamına gelir.
5- Google’ın sıralama faktörlerinden biri site güncelliğidir. Yani sitenizin içeriğini düzenli olarak (mümkünse her gün) güncellemeniz de iyi bir hareket olur. Bu durum, kullanıcılara sitenize geri dönmeye devam etmeleri için bir neden sunar. Görecek yeni bir şey olduğunu bilirlerse sitenize tekrar gelirler.
6- Yarışmalar ve hediyeler, e-ticaret stratejisinin düzenli bir parçası haline gelirse, kullanıcılara sitenizi ziyaret etmeleri ve geri gelmelerini sağlamak için bir neden verirsiniz. Ayrıca, ilgi alanları göz önüne alındığında onlar hakkında özel bilgiler edinebilirsiniz, böylece stratejilerinizi alışveriş tercihlerine göre uyarlayabilirsiniz.
7- Blog yazıları, ürün sayfaları ve görüntüler ve diğer web sitesi içeriği gibi paylaşılabilir sayfalara sosyal paylaşım düğmeleri ekleyin. Bu sosyal paylaşım düğmeleri, kullanıcıların içeriğinizi yayınlamasını kolaylaştırır.
8- Forumlar, insanların soru sorduğu ve herhangi bir konuda tartışma yaptığı dijital topluluklardır. Reddit , Quora ve Yahoo Answers daha popüler ve tanınmış forumlardan birkaçıdır. Akla gelebilecek hemen hemen her konuyla ilgili tartışmalar, gruplar ve konular vardır. Forumlarda yapacağınız hareketlerin, doğal görünmesi ve satış dışı olması gerektiğini unutmayın.
9- Facebook Grupları son zamanlarda özellikle popüler hale geldi. Nişinizle ilgili grupları arayın, konuşmalara katılın. Tıpkı forumlarda olduğu gibi, aşırı tanıtım yapmaktan kaçınmak önemlidir. Önce iyi ilişkiler, sonra doğal trafik.
 
Üst Alt