• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

5 milyon öğrenciye ücretsiz yemek

omeralt

Forum Üyesi

MİNE ÖZDEMİR GÜNELİ - İstanbul’da Ahmet Yüksel Özemre Bilim ve Sanat Merkezi’nde Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile VakıfBank arasında gerçekleştirilen BİLSEM’lerde Yapay Zekâ Atölyeleri Yapımı İş Birliği imza töreninde konuşan Özer, son yirmi yılda eğitimin tüm kademelerinde okullaşma oranlarının Cumhuriyet tarihinde ilk kez yüzde 95’in üzerine çıkarıldığını belirterek aynı zamanda eğitimin önünde engel oluşturan katsayı, başörtüsü yasağı gibi antidemokratik uygulamaların da yine bu dönemde kaldırıldığına işaret etti.

Toplantıda okul öncesi eğitimdeki tüm çocuklara ücretsiz yemek vereceklerini açıklayan Milli Eğitim Bakanı Özer, şunları söyledi:

6 Şubat’ta başlıyor

“İkinci dönem yani 6 Şubat’ta eğitim öğretim başladığı zaman Türkiye’de okul öncesi eğitimdeki tüm okullarımızda ücretsiz olarak yemek vereceğiz. Yine bu kapsamda taşımalı eğitimle öğrencilerin gittiği okulda taşımalı eğitimden yararlanmayan öğrencilerin de yemek yemesini sağlıyoruz. Bir ilave daha yapacağız. Pansiyonlu okullarda sadece pansiyonlu öğrenciler ücretsiz olarak öğle yemeği yiyordu. O okulda pansiyon varsa tüm öğrencilere

ücretsiz olarak yemek vereceğiz. Dolayısıyla bu adımlarla 1.8 milyonu, 5 milyonun üzerine çıkaracağız. Bir ay içerisinde. Başka sürprizlerimiz olacak inşallah.”

SiyahLi

Süper Moderatör
Bayan Üye
Paylaşım için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.