25 Ağustos 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

SheLa

Moderatör
Bayan Üye
Katılım
7 Ağu 2022
Mesajlar
3,432
Tepkime puanı
16
Puanları
38
Konum
Ankara
Cinsiyet
Bayan

Boğa Burcu Günlük Yorumu (25 Ağustos 2022 Perşembe)


Senin için zorlayıcı ve agresif bir gün olabilir bugün. Ancak bu yine de gün içerisinde bir şeyler başaramayacağın anlamına gelmiyor. Kendini sakin bir biçimde ifade etmeyi öğrenirsen eğer birçok şeyi kendi lehine çevirebilirsin bugün.​

Sağlık
Stresin kaygılara, kaygıların da agresifliğe dönmesine izin vermemelisin. Eğer çok fazla kapalı kapılar ardında kaldıysan çıkıp bir temiz hava almak sana bu konuda fayda edebilir. İnsanlarla daha az muhatap olmak da öyle tabii...

Aşk
Aşkta bir şeyleri zorlamaman en iyisi. Bazı etkileri kendi haline bırakmalısın. Bir şeyler neden olmuyor diye sorgulamak yerine gün içerisinde başka şeylere odaklanabilirsin. Bırak aşk kendi yolunu akarak bulsun.

Para
Bugün bir işi oldurmaya çalışmak seni çok yorabilir. Ancak insanın kendini hırpalamasıyla çok çalışması arasında bir fark olmalı. Senin bu farkı bugün daha net görebilmen için kendini biraz geri çekip nerede hata yaptığını fark etmen gerekebilir.

( Alıntı )
 

Uykucu

Forum Üyesi
Katılım
5 Eki 2022
Mesajlar
1,252
Tepkime puanı
0
Puanları
36
Çok teşekkür ederim.
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!
Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.
Üst Alt