• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

2024 yılında görülmesi gereken yerler açıklandı: Türkiye de listede

Bianca

Forum Üyesi
Katılım
25 Ara 2022
Mesajlar
845
Puanları
18
2024 yılında görülmesi gereken yerler açıklandı: Türkiye de listede

2024 yılında seyahate çıkmak isteyenler için en iyi rotalar açıklandı. CNN Travel'ın hazırladığı listede keşfedilmeyi bekleyen ve şehirlerin gölgesinde kalmış yerler ön plana çıkıyor. Listede Türkiye'den de bir yer bulunuyor. İşte 2024 yılında gezilecek en iyi yerler...


Sumba, Endonezya

Tartu, Estonya

Tainan, Tayvan

Michigan'ın kuzeybatısı

Trans Dinarica Bisiklet Yolu, Balkanlar

Karadeniz Bölgesi, Türkiye İklimi, eşsiz manzaraları, lezzetli siyah çayı ve tarihi mekanlarıyla Karadeniz, CNN'in 2024 yılında ziyaret edilmesi gereken yerler listesinde yer aldı.

Culebra, Porto Riko

Angola, Afrika

Saint John, New Brunswick, Kanada

Güney Kore

Arnavutluk

Şili

Abrolhos Adaları, Batı Avustralya

Macedonia, Yunanistan

Panama

Galiçya, İspanya

Singapur Adaları

Mérida, Meksika

Fas

Florida’nın tatlı su kaynakları

Fujairah

Grönland

Özbekistan

Bu içeriğin kaynağı Ntv haber sitesidir.
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.