• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

2023 saç trendleri!

BenDeniZ

Bayan Üye
Forum Üyesii
Katılım
22 Eyl 2022
Mesajlar
3,836
Puanları
36

Lale Danışman -Yeni yıla sayılı günlerin kaldığı bu günlerde 2023’ün en çok dikkat çekecek trendleri ve renkleri kendini göstermeye başladı. Sıcak renklerin hâkimiyetine dikkat çeken Saç Tasarım Uzmanı Erkan Uzelli, ‘‘Bu saç renkleriyle birlikte kısa ama ortalama olarak tanımlayabileceğimiz bir uzunlukta, çenenin hemen altında veya omuzların hemen üstünde saçlar karşımıza çıkacak’’ dedi.

Sıcak renkler başrolde

Son yıllarda saçlarda ombre ve sombreadlı renklendirme işlemlerini gördüğümüzü belirten iş insanı, “Geçmiş yıllarda soğuk renkler daha ön plandaydı. Şimdi yüzde yüz değişikliğe gidiyoruz. Sıcak renkler, dinamik çizgiler ve canlı renkler bu yılın trendi olacak. Zarif dalgalı bob saç kesimine ombre detaylarıyla farklı bir hava katabileceğiz. 2023’de daha sıcak sarılar, kahveli bakırlar, bal tonları, karamel ve kızıl yansımaları trend renkler olarak karşımıza çıkıyor’’ diye konuştu.

70’ler esintisi

Sonbahar boyunca zirveye yerleşen kısa saç modellerinin dinamik durduğunu vurgulayan Uzelli, ‘‘Kısa saçdaha enerjik görünüm sunuyor. Kısa bob çoğunlukla şık, büyük oranda sarı ve ortadan ayrılmış stillerle kendini gösterecek. Öte yandan özellikle bol dokulu, hareketli 70’ler modasını bolca göreceğiz’’ açıklamasını yaptı.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.