• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

2023 İkizler Burcu Yorumları - Aşk Hayatı, İş Hayatı, Kariyer ve Sağlık Yorumu (Duygu Sevinç Sevin)

bluepaw

Forum Üyesii
Katılım
25 Ara 2022
Mesajlar
471
Puanları
16

İkizler bu yıl iş değiştirme, yurt dışına taşınma ve yeni bir eğitim alma konularında diğer burçlara göre daha aktif olacaklar. İş değiştirmek isteyen ikizler yılın ikinci yarısını çok iyi değerlendirmeli. Yeni yıla girdiğiniz ilk 20 gün iş hayatınızda ve ikili ilişkilerde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Mart ayından sonrası rahatlıyor, yeni planlamalar yapmaya başlıyorsunuz.


BU YIL TUTULMALAR NELER GETİRİYOR

20 nisan’da gerçekleşecek tutulma bir süredir devam eden isyan ettiğiniz konularla ilgili rahatlayacağınızı, sağlığınızla ilgili olumlar gelişmeler yaşayacağınızı gösteriyor. 5 Mayıs tutulmasıyla birlikte imajınızı yeniliyorsunuz. İkili ilişkilerinizde daha sağlam duruyorsunuz ve önemli gelişmeler yaşıyorsunuz. 14 Ekim’deki tutulma İkizler burcunun aşk hayatında önemli gelişmeler yaratacak. Çocuk sahibi ikizler için çocuklarıyla ilgili alacakları dengeli ve yenilikçi kararlarla birlikte hobilerini işe dönüştürebileceklerini de gösteriyor. 28 Ekim’deki tutulma ikizleri önemli ölçüde rahatlatacak bir tutulma. Hem sağlık hem de bir süredir bulundukları ruh halinden çıkma anlamında güzel gelişmeler vadediyor.


İŞ PARA KARİYER OLANAKLARI

20 Nisan tutulmasıyla birlikte finansal kaynaklarında ve yatırımlarında değer kazancı görebilecekleri bir dönem olsa da 20 Ocak’a kadar sıkıntılı bir süreç bekliyor. Temmuz’dan sonra yeni yatırımlar yapmaya başlayabilirsiniz, harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.


AŞK EVLİLİK İLİŞKİLER

Bu sene İkizler aşk ve iş hayatını birbirine karıştırmamalı. İkinci yarıda yurt dışı bağlantılı tanışmalar yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz, alttan almalısınız. Sosyal çevrenizden biriyle yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. 20 Nisan bu konular için önemli bir tarih.


SAĞLIK

Bu sene her sabah 10 dakikanızı ayırarak meditasyon yapmalı, kendinizi medite etmeli, spor yapmalı ve bağışıklık ile kas ve sinir sisteminize dikkat etmelisiniz.


MERKÜR RETROSUNUN ETKİLERİ

21 Nisan-15 Mayıs arasında estetik ve güzellik işlemlerinizi mümkünse yaptırmamalısınız. Sağlığınıza dikkat etmeli, eksik kalan kontrollerinizi ya da sağlıkla ilgili işlemlerinizi tamamlamalısınız. 13 Aralık-31 Aralık arasındaki merkür retroda nafaka, tazminat, vergi ve kredi konularında ani ve beklenmedik krizlerle karşılaşabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. 23 Ağustos-15 Eylül arasındaki retroda aile ilişkilerinizi güçlendirmeli ve yarım kalmış işlerinizi toplamalısınız.


Yükselen Burç Yorumu (2023)

İkizler:
Bu yıl sizin için yeni yerler keşfetme belki yeni bir şehre, yeni bir ülkeye taşınma yılı olabilir. Mars, 20 Ocak’a kadar sizin burcunuzda retroda olacağı için zorlanacaksınız. 20 Ocak’tan sonra maddi anlamda rahatlamaya başlayabilirsiniz. Mart ayında Satürn balık transitinden sonra yeni iş teklifleri alabilir, iş değişikliği yapabilirsiniz. Yurt dışında yaşamak için plan yapan ikizlerin bu yıl bu konuda adım atacağı yıl. Yılın ilk yarısı dalgın ve kafası bulanık olan ikizler, yılın ikinci yarısı resmen atağa geçiyor. Mayısa kadar sosyal çevrenizden destek alabilirsiniz. Ekim ayında aşk hayatınızda daha kısmetli ve güzel enerjili bir döneme giriş yapıyorsunuz.Temmuzda bir ilişkiye başlarsanız, ekimde bu evliliğe gidebilir. Siz bu yıl keşfedip, karar verip 2024’ün en şanslı burcu olmaya hazırlanıyorsunuz.

Astrolog Duygu Sevinç Sevin

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.