• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

2023 bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu? Memur zammı sonrası bedelli askerlik fiyatları arttı

Ortaq

Forum Üyesii
Katılım
10 Eki 2022
Mesajlar
4,114
Puanları
38
2023 bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu? Memur zammı sonrası bedelli askerlik fiyatları arttı

Bedelli askerlik ücreti, 2023 yılına girilmesiyle birlikte en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Askerlik dönemi gelen ve bedelli askerlik yapmak isteyen birçok kişi, memur ve emeklilere yapılan yüzde 25 zam sonrasında, yeni bedelli askerlik bedelini araştırıyor. Peki, 2023 yılında bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu?


Bedelli askerlik ücretinin 2023 yılında ne kadar zamlanacağı, memur ve emekli maaş zamlarının belli olmasıyla birlikte sorgulanıyor. 80 bin 64 lira olan bedelli askerlik ücretine yeni yılda yüzde 25 zam gelmesi bekleniyor. Peki, 2023 enflasyon farkı ve memur zammı sonrası yeni bedellik askerik ücreti ne kadar olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasıyla birlikte memur ve emekli maaş artış oranının yüzde 25 olarak uygulanacağını açıkladıŞu an 80 bin lira olan bedelli askerlik ücretinin, açıklanan 6 aylık enflasyon farkı ve refah payıyla birlikte yüzde 25 zamlanacağı tahmin ediliyor. Buna göre; 2023 yılında bedelli askerlik ücretinin 100 bin 80 lira olması bekleniyor.

Asgari ücretteki yüzde 54,66'lık artış, memur ve emekli maaşlarına yapılan yüzde 25'lik zam sonrasında, 6 asteğmen maaşına endeksli bedelli askerlik ücretinin yeni yılda 100 bin TL'nin üzerinde olacağı konuşuluyor.İşte yüzde yüzde bedelli askerlik ücreti senaryoları;

Şuan 80 bin 64 lira olan bedellik askerlik ücretine, ocak ayında açıklanan enflasyon farkı sonrasında yüzde 20 zam gelirse, 2023 yılında bedelli askerlik ücreti 96 bin 76 lira olacak.

Şuan 80 bin 64 lira olan bedellik askerlik ücretine, ocak ayında açıklanan enflasyon farkı sonrasında yüzde 20 zam gelirse, 2023 yılında bedelli askerlik ücreti 100 bin 80 lira olacak.

Şuan 80 bin 64 lira olan bedellik askerlik ücretine, ocak ayında açıklanacak olan enflasyon farkı sonrasında yüzde 30 zam gelirse, 2023 yılında bedelli askerlik ücreti 104 bin 83 lira olacak.

Şuan 80 bin 64 lira olan bedellik askerlik ücretine, ocak ayında açıklanacak olan enflasyon farkı sonrasında yüzde 40 zam gelirse, 2023 yılında bedelli askerlik ücreti 112 bin 89 lira olacak.

Bu içeriğin kaynağı Ntv haber sitesidir.
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.