• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

2023 Aslan Burcu Yorumları - Aşk Hayatı, İş Hayatı, Kariyer ve Sağlık Yorumu (Duygu Sevinç Sevin)

bluepaw

Forum Üyesii
Katılım
25 Ara 2022
Mesajlar
471
Puanları
16

Aslan burçları için bu yıl yeni kariyer geçişi ortaklı kazançlar, evlilik ve yurt dışı bağlantılı işler gündemde. Sosyal çevrelerini değiştirecek, yuva kuracak ve ev değiştirecek aslanları sıkça görebiliriz.


TUTULMALAR NELER GETİRİYOR

20 Nisan’da koç burcunda gerçekleşecek güneş tutulmasıyla birlikte yurt dışı bağlantılı işler, eğitim, reklam, havacılık, kara yolu sektöründe olanlar için önemli gelişmelerin yaşanacağı bir dönem başlıyor.

5 Mayıs tutulmasıyla birlikte kendi kararlarınızı almaya başlayacak, aile baskısı yaşayan aslanlar kendi projeleri ve fikirleri konusunda ısrarcı olacak. Ev değişikliği, yeni bir ev alma ya da inşaat işleriyle ilgili tamamlanma yaşayabilirler.

14 Ekim tutulmasıyla birlikte iletişim krizleri yaşayabilir, kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Mail, mesaj telefon, trafiğine dikkat edin. Yanlış anlaşılmalar yaşayabilir konuları büyütebilirsiniz. 28 Ekim tutulmasıyla 5 Mayıs’ta başladığınız projelerle ilgili tamamlanma, verdiğiniz kararları yerine getirme dönemi başlıyor. Evlilik kararı veren aslanlar için bu ay düğün yapmak için ideal.


İŞ PARA KARİYER OLANAKLARI

Aslanlar bu sene ortaklı işlerde ve kurumsalda çalışanlar için de ekipleriyle birlikte büyüme söz konusu. Yurt dışı bağlantılı işler, yurt dışı yatırımcılarla birlikte yapacakları işler kazançlı olabilir.


AŞK EVLİLİK İLİŞKİLER

Yılın ikinci yarısı sürpriz evlilik kararı alan aslanlar olacak. Evli aslanlar için ev değiştirme, şehir değiştirme, evlendikten sonra şehir değiştirme söz konusu olabilir. Çocuk sahibi olan aslanlar için çocuklarıyla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilecekleri dönem, mayıs tutulmasından sonra başlıyor.Temmuzda evlenen aslanlar için ekim dönemi seyahat planları yapmak için çok uygun.


SAĞLIK

Kalp rahatsızlıklarına dikkat çektiğimiz aslanlar bu yıl biraz daha sağlıklarına özen göstermeli, spor yapmalı ve önceliği kendilerine vermeliler.


MERKÜR GERİLEMESİNİN ETKİLERİ

21 Nisan-15 Mayıs arası boğa burcunda yaşanacak retro aslanların kariyer hayatında parlıyor. Fevri olmamalı, sabırlı davranmalı ve 2022 sonlarında verdikleri emekleri unutmayıp fevri hareket etmemeliler. 23 Ağustos 15 Eylül arasında başak burcunda yaşayacağımız retro aslanların finansal kaynakları konusunda daha tedbirli olmaları gerektiğini gösteriyor. Gereksiz harcamalardan uzak durmalı, işlerine yatırım yapmalılar. 13 Aralık-31 Aralık retrosu ekip değişikliği yaşayacak olan aslanlar olabilir, birlikte çalıştıkları insanlarla olan iletişimlerine dikkat etmeliler.


Yükselen Burç Yorumu (2023)

Aslan:
Yılın ilk yarısına şanslı giren burçlardansınız .İkili ilişkiler konusunda özellikle şanslı bir dönemdesiniz. Birçok aslanın evlendiğini görebiliriz bu yıl. Yılın ilk yarısı kariyer hayatınızla ilgili önemli kararlar alacağınız, sosyal çevrenizle ilgili değişiklikler yapacağınız bir dönem başlıyor sizin için. Mart ayı itibariyle ikili ilişkilerinizde rahatlama dönemi başlayacak. Yılın ikinci yarısı Jüpiter’in boğa burcuna geçmesiyle kariyeriniz ve sosyal statünüzle ilgili sıçrama yaşayacak, itibar kazanacaksınız. İkinci yarı evlilik kararı alacağınız dönem başlıyor. Nafaka, tazminat, vergi yapılandırmaları ve miras konularında gelişmeleri yine ikinci yarıda yaşamaya başlayacaksınız. 20 Nisan’daki güneş tutulmasından sonra ortak kazançlar, alacaklarınızı tahsil etme ve yeni ortaklık kurma konularında yeni gelişmeler yaşarken 28 Ekim sonrası para anlamında şanslı bir döneme giriyorsunuz. Kalp sağlığınıza dikkat edin.

Astrolog Duygu Sevinç Sevin

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.