• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

14 Eylül 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

SheLa

Moderatör
Bayan Üye

Boğa Burcu Günlük Yorumu (14 Eylül 2022 Çarşamba)

Bu aralar üzerinde gereğinden fazla baskı hissedebilirsin. Bu durum seni duygusal olarak yıpratmaya başlayabilir.
Yakınlarından yardım isteyip üzerindeki yükü azaltmaya çalışmak, üzerindeki baskının azalmasına yardımcı olabilir.​

Sağlık
Zihinsel olarak kendini yorgun hissedebilirsin. Dikkatini dağıtmak için fiziksel aktivitelere ağırlık vermek senin için daha yararlı olacak. Temiz hava almak zihninin yenilenmesi için fırsat verebilir. Daha hafif yiyecekler tercih etmekte yarar var.

Aşk
Sevdiğin insanın senin yanında olmak için elinden geldiğini yaptığını görmek ona verdiğin değerin artmasını sağlayacak. Kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak aktiviteleri içeren planlar yapması ilişkinizi güçlendirecek.

Para
Maddi konularda yanındaki insanlardan destek ya da yardım istemekten çekinmemelisin. Güvendiğin insanların yardımı sayesinde zor durumların içinden çıkmak senin için daha az yorucu olabilir. Seni seven insanların sana yardım etmesine izin vermelisin.

( Alıntı )

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.