• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

"100 milyon euro zarar edersek UEFA'dan men riski..."

Rodin

Forum Üyesii
Aygül şu ifadeleri kullandı: "Ben borcumuza denetleme kurulumuz gibi bakmıyorum. Onların net borç tanımı farklı. Ben bireysel olarak onlarla pek mutabık değilim. Bu sebeple bana göre borç 5.753.843.261 TL değil, 5.275.843.261 TL. 2022-23 sezonunda Beşiktaş'ın 40 milyon euro zarar ederse UEFA'dan men edileceği söyleniyor. İşin doğrusu şu şekilde; UEFA ile yaptığımız anlaşma gereği bu sezon 60 milyon euroya kadar zarar etme hakkımız var ancak bu 60 milyon euronun üzerine 40 milyon euro daha zarar edersek, yani toplamda 100 milyon euro zarar edersek bir men riski ortaya çıkabilir. Ancak bizim ne 40 milyon euro ne de 60 milyon euro zarar etme gibi bir durumumuz olmayacak." dedi.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.